• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
Başkan'ın Mesajı
Duyurular

Derneğimize veya Cemevi İnşaatımıza Bağış Yapmak İsteyenler Bağışlarını Ziraat Bankası Amasya Şubesi İBAN NO: TR48 0001 0000 3012 9535 0850 01 Hesaba Yatırabilirler...


Cemevi İnşaatımıza Yardım ve Bağışlarınızı Ziraat Bankası Amasya Şubesi'ne (Bağış) açıklaması ile yatırabilirsiniz...

HESAP NO: 12953508-5001

İBAN NO: TR48 0001 0000 3012 9535 0850 01   


Amasya Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 33,9766   34,0379
EURO 37,9182   37,9865
Özlü Sözler
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. (Montaigne)
Reklam
Ziyaretçi Sayacı
Bugün: 13
Dün: 51
Toplam:
2016 YILI OLAĞAN GENEL KURULU

GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

 

 

         27 Mart 2016 Pazar günü saat 10:00 da Uygur Köyü Düğün Salonunda Uygur Kasabası Kültürel Güzellikleri Koruma ve Dayanışma Derneği’nin Genel Kurulunu yapmak üzere toplanıldı. Genel Kurul toplantısının sunumu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin YILDIRIM tarafından yapıldı. Genel Kurul gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

 

            Gündemin 1. maddesi olan “Açılış” için Genel Kurula katılma hakkı bulunan üyelerin listesinden toplantıya katılan üyelerin sayımı (yoklama ) yapıldı.

 

Gündemin 2. maddesi olan “Divan Heyetinin Seçimi” için Divan Heyeti başkanlığına Ali Rıza CANKURT, başkan vekilliğine  Rıza ER ve yazman üyeliğe Seyit KOÇAK’ın isimleri önerildi. Yapılan açık oylamayla toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile divan heyetine seçildiler. Genel Kurul için yeterli üye katılımının yapıldığı tespit edilerek tutanakla imza altına alındı.

 

            Gündemin 3. maddesi olan “Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunması” na geçildi. Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

 

            Gündemin 4. maddesi olan “Yönetim Kurulu Başkanının Konuşması” na geçildi. Yönetim Kurulu başkanı Hüseyin YILDIRIM açılış ve teşekkür konuşması yaptı.

 

            Gündemin 5. maddesi olan “Denetim Kurulu 2013, 2014 ve 2015 Denetleme Kurulu Raporu” nun okunmasına geçildi. Denetim Kurulu  Raporlarını  Denetim Kurulu Başkanı Seyit KOÇAK okudu. Aynı zamanda düğün salonuna kurulan seslendirme sistemi, projeksiyon cihazı ile halka ve genel kurul üyelerine bilgisayardan sunum yapıldı.

 

            Gündemin 6. maddesi olan “Yönetim Kurulu 2013, 2014 ve 2015 Yılları Faaliyet Raporu” nun okunmasına geçildi. Yönetim Kurulu  Faaliyet Raporlarını divan başkanı Ali Rıza CANKURT okudu. Aynı zamanda düğün salonuna kurulan seslendirme sistemi, projeksiyon cihazı ile halka ve genel kurul üyelerine bilgisayardan sunum yapıldı.

 

Gündemin 7. maddesi olan “Gençlik ve Kültür Merkezi inşaatıyla ilgili yürütülen çalışmalar hakkında Genel Kurula bilgi sunumu” na geçildi. Bilgi sunumunu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin YILDIRIM yaptı.

 

Gündemin 8. maddesi olan “2015 yılında hazırlanan “Göçün 700. Yılında Uygur’dan Uygur’a 1326-2015 Etkinlikleri” proje hakkında Genel Kurula bilgi sunulması” na geçildi. Bilgi sunumunu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin YILDIRIM yaptı.

 

            Gündemin 9. maddesi olan “Dernek organlarına asil ve yedek üyelerin seçimi”ne geçildi. Toplantıya fazla katılım olmadığı için seçimin açık oylama ile genel kurulu üyelerinin tavsiye ettiği  kişilerin görev alması yönündeki görüş birliği nedeniyle açık oylama ile yönetim ve denetleme asil ve yedek üyelerinin seçimine geçildi. Yönetim Kurulu asil üyeliğine aşağıdaki görev dağılımlarıyla birlikte;

1-Hüseyin YILDIRIM (Yön. Kur. Başkanı)

2-Doğan VAR (Yön. Kur. Başkan Yrd.)

3-Ali KOÇAK (Sayman)

4-Yılmaz ŞAHİN (Sekreter)

5-Hürrem ER (Üye) aday oldular, yapılan açık oylama sonucu toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile Yönetim Kurulu asil üyeliğine seçildiler.

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğine;

1-Gülahmet ER

2-Kazım ERDOĞAN

3-Rıza ŞAHİN

4-Arslan KUL

5-Savaş YILDIRIM   aday oldular, yapılan açık oylama sonucu toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile Yönetim Kurulu yedek üyeliğine seçildiler.

 

Denetleme Kurulu asil üyeliğine aşağıdaki görev dağılımlarıyla birlikte;

1-Mehmet ŞAHİN (Mehmet) (Başkan )

2-Aslan SARI (Üye)

3-Ahmet KILIÇ (Üye) aday oldular, yapılan açık oylama sonucu toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile Denetleme Kurulu  asil üyeliğine seçildiler.

 

Denetleme Kurulu Yedek Üyeliğine;

1-Yusuf ÖZDEMİR

2-Mehmet ŞAHİN (Muharrem)

3-Sadık ESER  aday oldular, yapılan açık oylama sonucu toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile Denetleme  Kurulu  yedek üyeliğine seçildiler.

 

Yürütme organları seçim sonuçları Genel Kurul Sonuç Bildirgesi (Ek_3)’e kayıt edildi.

 

Gündemin 10. maddesi olan “Dilek ve Temenniler ile Kapanış” a geçildi. Divan başkanı söz hakkı almak isteyen var mı diye genel kurula sordu. Söz hakkı almak isteyen olmadığı için toplantının sonlandırılmasına karar verildi.

 

Genel Kurul Divan başkanı Ali Rıza CANKURT’un toplantıya katılan üyelere teşekkür ve kapanış konuşması ile sona erdi. 27.03.2016

 

Ali Rıza CANKURT             Rıza ER                                 Seyit KOÇAK

Divan Başkanı                        Başkan Vekili                             Yazman


27.03.2016







Okunma Sayısı: 1772


3.146.35.1








DİĞER HABERLER

Aidat Borcu Sorgulama

 

© Copyright 2024  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır.

Hazır Dernek Sitesi

Hazır Köy Sitesi



Top